Foto's en video's

Ter inspiratie zijn hieronder enkele voorbeeldfoto's opgenomen. Klik op de foto om deze te vergroten.

In de afgelopen jaren zijn ook enkele evenementen en toertochten gereden in door Cycling Clothing Company geleverde fietskleding. Onderstaand enkele foto's en video's hiervan.  


Centercon 2017

Kolmer Electromotoren 

Olenz Notarissen - Van Os Schoenen & Accessoires

Centercon 2018

KLM 100 jaar

Heren en dames

Verenigd Accountantskantoor

RMM - KLM De-icing

Stijkel Campers

Badminton kleding de Slagen - Zuidwolde

KLM

KLM diversen

KLM Centennial Ride - 31 aug 2019

Vanwege het nadere 100 jarige jubileum van KLM is deze fietstocht van ruim 100 km gereden langs de ringvaart van de Haarlemmermeerpolder en door het groene hart. Met een koffiestop bij restaurant Panbos en een afsluitend diner bij Loetje aan de Amstel was het een zeer geslaagde en goede georganiseerde sportieve dag.


Centercon MTB tocht - 20 sep 2018

Ook dit jaar hebben we weer een MTB tocht georganiseerd voor de klanten van Centercon inclusief barbecue achteraf. Het was een zeer geslaagde tocht , mede door het schitterende weer.

(met dank aan Centercon voor de foto's)  


Theo de Rooij Classic - 02 jun 2018

Zeven KLM collega's reden tijdens deze mooie rit vanaf Rijssen over o.a. de Holterberg, Lemelerberg, Luttenberg en Markeloseberg. Helaas werkte het weer niet helemaal mee, maar ondanks dat werd er ruim 32,5 km/u gemiddeld gereden. 


Giessen Lingetocht - 27 mei 2018

Een mooie rit vanaf Arkel bestaande uit een lus van 50km langs de Giessen en daarna een lus van 70km langs de Linge. Leuke rit met een gezellige groep fietsers bestaande uit 8 KLM collega's en twee introducees.  


Ronde van Noord Holland - 21 april 2018

12 KLM en KLM Cityhopper collega's hebben samen met  enkele introducees de Ronde van Noord-Holland gereden, een toertocht van 110 km vanaf startplaats Oostzaan.


Centercon MTB tocht - 28 september 2017

De levering van de fietskleding (zomerset en handschoenen) en de organisatie van de fietstocht zijn verzorgd door Cycling Clothing Company.

(met dank aan Centercon voor de foto's)